Reserva la teva taula

Käse

La Salsa Roquefort

Heu tastat mai el nostre entrecot a la salsa Roquefort? És una salsa feta amb un formatge blau d’origen francès d’una olor molt forta i que cuinada té un sabor molt peculiar i fort. Aquesta salsa es pot afegir a plats com pastes, aperitius, pa torrat, amanides, etc. (més…)

Llegir més
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Galtes de porc rostides

Les galtes de porc rostides són un plat molt típic de la cuina catalana. Les galtes acostumen a ser una part del porc molt tendre i la carn, després d’haver-se cuinat, queda molt melosa i és molt agradable de menjar. És per aquesta raó, que agraden molt i és un plat molt popular.

(més…)

Llegir més
Colors of Wine

De cata

El vi és un dels productes més importants i reconeguts del nostre país. En els últims anys s’ha vist incrementat l’interès per aprendre a catar un vi, provar aquest tipus d’experiència. No obstant, no és fàcil formar-se com a catador. A les cates no només s’utilitza el paladar per a degustar, sinó l’olfacte i la vista. Tots els sentits han d’estar desperts i atents per a captar cada detall i estimul.

(més…)

Llegir més
Vedella-amb-bolets-1-copia

Vedella amb bolets

Si el que voleu es menjar un plat exquisit i de qualitat, avui us recomanem la vedella amb bolets. Un plat típic català que és la delícia de les taules. L’ingredient més important a part dels bolets, és la carn. És molt important que la carn sigui molt tendre i melosa que practicament es desfagi.

(més…)

Llegir més