Reserva la teva taula

canelones

Canelons de Bacallà

Avui us expliquem com fer una de les nostres especialitats més casolanes, els canelons de bacallà. Una recepta molt típica per preparar ara que s’apropen les festes de Nadal. El caneló és un plat molt típic català, però la veritat és que els van introduir els cuiners italians d’algunes famílies de la burgesia catalana durant el segle XIX.

(més…)

Llegir més
pollastrecervesa

Pollastre a la cervesa

Avui us ensenyem a fer un dels nostres plats preferits, el pollastre a la cervesa. Un plat molt casolà molt fàcil d’elaborar i amb el que us podreu llepar els dits. Els ingredients que necessitem els trobarem molt fàcilment, potser fins i tot ja els teniu per casa.

(més…)

Llegir més
pastis-castanyes

Pastís de castanyes

Tot i que ja ha passat la castanyada, no és motiu per no menjar castanyes. Hem d’aprofitar les qualitats i beneficis d’aquest fruit ja que té un gran valor energètic, és ric en vitamines i baixa en greixos. A més és molt nutritiu i conté hidrats de carboni que ens escalfaran bé a l’hivern i així rendirem durant una bona estona. (més…)

Llegir més
panellets

Els panelletes

Aquests dies són els protagonistes dels sobretaules i ens acompanyaran durant uns quants dies més, els panellets tornen cada any i endolceixen el nostre paladar. Per la cara que fan sembla que la seva elaboració sigui molt complicada però si ens ho agafem amb calma i ens agrada la cuina, veurem que és molt fàcil. Avui us volem explicar d’una manera molt senzilla quins són els passos que s’han de seguir per aconseguir uns bons panellets.

(més…)

Llegir més